Американски федерален съдия получи разрешение да изкачи Статуята на свободата

...
Американски федерален съдия получи разрешение да изкачи Статуята на свободата
Коментари Харесай

В опит за честна присъда федерален съдия ще „катери“ Статуята на свободата

Американски федерален арбитър получи позволение да изкачи Статуята на свободата преди да поизнесе присъдата на стачкуващ , който съумя да се изкатери без разрешение по основите на емблематичния паметник предходната година, оповестява Агенция Франс Прес.
 

A New York federal judge wants a ladder and a visit to the Statue of Liberty before he sentences the woman who scaled the base of the statue last July 4th.
— ABC News (@ABC)

Съдия Габриел Горенщайн преглежда случая на Терез Патрисия Окуму , която беше оповестена за отговорна през декември по обвинявания в безчинство, откакто се изкачи предходната година по високата близо 30 м основа на паметника в символ на митинг против американската имиграционна политика на 4 юли - Деня на независимостта на Съединени американски щати.
 

Окуму , която е гражданин на Ню Йорк и е американска гражданка с конгоански генезис, съобщи, че била разчувствана от разделянето на фамилии на мексикано-американската граница и се качила на Статуята на свободата в символ на митинг против дейностите на Агенцията по имиграцията и контрола на границите.
 БГНЕС, списък
Действията на Окуму провокираха огромен медиен отзив, откакто полицията в на остров Либърти в продължение на няколко часа безрезултатно се опитваше да смъкна дамата от паметника.-->
 

Federal judge wants to climb Statue of Liberty before sentencing protester who scaled it last year
— NBC New York (@NBCNewYork)

Съдия Горенщайн изиска да посети монумента и персонално да се убеди в „ рисковете, които е поела и заплахата, която е основала обвинената “. Дата за изкачването по паметника обаче към момента не е планувана. Окуму е застрашена от 18-месечна ефикасна присъд а, в случай че съдът удостовери решението на журито.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР