Американски дизайнери стоят зад облеклата на Джо Байдън и съпругата

...
Американски дизайнери стоят зад облеклата на Джо Байдън и съпругата
Коментари Харесай

Джо Байдън и съпругата му нанесоха удар на Тръмп и Мелания, залагайки на...

Американски дизайнери стоят зад облеклата на Джо Байдън и брачната половинка му Джил за встъпването в служба.

Според CNN новият американски президент е напълно облечен от Ралф Лаурен. За брачната половинка му Джил се е погрижила Александра О'Нийл.

Сега Джил, брачната половинка на Джо Байдън, заложи на скромния американски бранд Маркериън. Дизайнерката му Александра О'Нийл й сътвори рокля от туид и синьо манто с тъмносини ревери. Въпреки че стилната й къща видя бял свят неотдавна, през 2017 година, до нейните услуги към този момент прибягнаха куп звезди, от актрисата Лора Дърн до певицата Лизо.

Световните организации разясняват, че по този метод новият президент и брачната половинка му нанасят удар по Тръмп и Мелания, която не се притесняваше да показва пристрастеността си по френските дизайнери и пръскаше луди пари за тях.

Днес тя се сбогува с Белия дом и си потегли със жанр - облечена в черно от главата до петите. Но в нейната фешън селекция нямаше място за нито един американски дизайнер. Напротив, тя остана „ вярна “ на своя жанр и избра първокласни марки, които „ подсигуряват “, че е „ жена със статут “.



Дори по време на мандата на Тръмп Мелания не се интересуваше дали и по какъв начин ще съставлява локални дизайнери, за разлика от предшествениците си, изключително Мишел Обама.

За последния ден като първа дама на Съединени американски щати Мелания избра късо палто на френската марка Шанел, рокля на италианското дуо Долче и Габана и високи токчета на друго френско фешън име - Кристиан Лубутен.

Визията си тя приключи с огромни черни слънчеви очила и черна чанта Хермес, направена от черна крокодилска кожа.



Мелания Тръмп приличаше на жена в печал, когато напусна Белия дом за финален път като първа дама на Съединени американски щати, разясняват фешън специалисти.

Тя се бе постарала да затвърди статута си на една от най-модерните първи дами на Съединени американски щати с избора на скъпи дизайнерски облекла и аксесоари за напускането на Белия дом.

Мелания бе комбинирала сако на „ Шанел “ с чанта от крокодилска кожа на „ Ермес “ за към 70 000 $ и обувки за 695 $.
Политически наблюдаващи откриха намек и в облеклото на вицепрезидентката Камала Харис.


Тя е подготвена да влезе в историята като първата жена, първа чернокожа и първи вицепрезидент с южноазиатски корени. Харис постави клетва, облечена в лилаво, намек към Шърли Чисхолм, първата афро-американска жена, която се кандидатира за президент.

„ Камала Харис е облечена в лилаво, нещо много значимо за нея. Когато се кандидатира за президент, един от цветовете на нейната акция беше лилаво и жълто. Това е кимване към Шърли Чисхолм, която се кандидатира за президент като чернокожа жена преди десетилетия и въодушеви политическата й кариера ", съобщи оповестява Аби Филип от CNN.

Камала Хари избра двама млади афроамерикански дизайнери - Кристофър Джон Роджърс и Серджо Хъдсън.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР