Американски актьор, изиграл в една от най-легендарните сапунки - Централна

...
Американски актьор, изиграл в една от най-легендарните сапунки - Централна
Коментари Харесай

Застреляха известен актьор в центъра на Лос Анджелис

Американски артист, изиграл в една от най-легендарните сапунки - " Централна болница “, беше убит с центъра на Лос Анджелис, оповестява Fox News.

Става въпрос за Джони Уоктър, който беше единствено на 37 години по време на убийството му, което е станало в събота сутринта. По думи на майка му Уоктър и негов сътрудник били помолени да останат до късно в бар на покрива, където той бил барман, с цел да почисти, и се прибирали към колите си към 3 или 3:30 сутринта.

" Те вървели към колата си и когато стигнали там, видели, че някой се пробва да открадне колата на Джони. Човекът, който е правил кражбата го е прострелял “, изясни тя пред Fox News.

Според TMZ, който първи заяви новината, управляващите не са удостоверили самоличността на Уоктър, само че случаят съответствува с докладван случай на трима обвинени, опитващи се да откраднат катализатор.

Уоктър стартира телевизионната си кариера в сериала " Военни съпруги ", преди да се появи в други излъчвания като " Криминални мозъци “ и " Западен свят “. Той прекара две години в сапунката " Централна болница “ и взе участие в 164 епизода, написа Телеграф.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР