Американската звезда Megan Thee Stallion помоли публиката да вдигне малко

...
Американската звезда Megan Thee Stallion помоли публиката да вдигне малко
Коментари Харесай

Megan Thee Stallion свири на митинг на Kamala Harris: „Hotties for Harris“

Американската звезда Megan Thee Stallion помоли публиката да вдигне малко звук за „ нашият предстоящ президент “, до момента в който изпълняваше комбинация от шлагери по време на Kamala Митинг на Харис в Атланта.

Вицепрезидентът на Съединени американски щати госпожа Харис организира първия си протест като хипотетичен претендент за президент на Демократическата партия, откакто Джо Байдън разгласи, че се отдръпва от президентската конкуренция - подкрепяйки госпожа Харис да се състезава против републиканския претендент Доналд Тръмп.

Носителката на " Грами " рапърка Megan Thee Stallion откри събитието с хореграфиран комплект, облечен в костюм с кралски наследник панталон в звук с нейните танцьори, изпълнявайки комбинация от шлагери, в това число Girls In The Hood, Mamushi и Savage.

Представяйки парче, озаглавено Body, тя сподели: „ Сега знам, че моите дами в тълпата обичат телата си. И в случай че желаете да продължите да обичате телата си, знаете за кого да гласувате “, споменавайки правата на аборт, откакто Върховният съд на Съединени американски щати анулира Ро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР