Американската телевизионна звезда и символ в социалните мрежи Ким Кардашиян

...
Американската телевизионна звезда и символ в социалните мрежи Ким Кардашиян
Коментари Харесай

Ким Кардашиян купи бижу на принцеса Даяна

Американската телевизионна звезда и знак в обществените мрежи Ким Кардашиян е закупила кръста " Атала " - медальон с аметист и елмаз, носен от принцеса Даяна.

Едно от бижутата, носени от принцеса Даяна , към този момент е благосъстоятелност на Ким Кардашиян .

 Добави изложение

Изделието, направено през 20-те години на ХХ век от английския бижутер Garrard, е продадено за 163 800 паунда (202 300 долара) по време на разпродажбата " Кралски и благороднически " на аукционната къща в Лондон.

Медальонът, който Даяна носеше на благотворителна церемония през 1987 година , достигна повече от два пъти минималната оценка преди търга, като от Sotheby`s потвърдиха, че той е бил закупен от представител на Кардашиян.

 Добави изложение

" Бижута, притежавани или носени от починалата принцеса Даяна, доста рядко се появяват на пазара, изключително украшение като кръстчето на Атала, което е толкоз цветно, самоуверено и характерно ", съобщи Кристиан Спофорт от Sotheby`s преди продажбата.

" До известна степен този необикновен медальон е знак на възходящата самонадеяност на принцесата в избора на тоалети и бижута в този съответен миг от живота ѝ. "

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР