Американската търговска камара в България е отпразнувала вчера вечерта Независимостта

...
Американската търговска камара в България е отпразнувала вчера вечерта Независимостта
Коментари Харесай

US търговската камара празнува с 900 човека 4 юли. Събра за благотворителност... 8260 лв. 

Американската комерсиална камара в България е отпразнувала през вчерашния ден вечерта Независимостта на Съединени американски щати с над 900 посетители и с огромно фамилно празненство. Новината за събитието е обявена напряко от камарата, написа през днешния ден Българска телеграфна агенция.

Очевидно вечерта е минала доста прелестно, тъй като е включвала музикална стратегия, лотария с награди, торта и празнична заря.

Събитието е било посетено персонално и дипломат Херо Мустафа, президентът на Камарата Оливие Маркет и основният изпълнителен шеф Петър Иванов.

Това, което хваща окото в прессъобщението обаче е едно число - цифрата 8260. Точно толкоз в левове са събрали всички 900 посетители на вечерята от продадени благотворителни билети за томболата. Парите, които и най-благоприятният взор вижда като прекомерно малко за събитие с над 900 души посетители, са предопределение за фондацията на Димитър Бербатов. Самият той също е бил посетител.

Фондация “Димитър Бербатов” е учредена през април 2008 година, водена от желанието на футболната звезда да способства за личностното рационализиране и реализация на децата на България.

Оттогава тя оказа помощ на десетки деца в най-различни области - изкуство, просвета, музика, спорт, просвета и така нататък Всяка година дефинира стипендианти, раздава и награди.

" Основната задача на Фондацията е всестранно да подкрепя младежите да се образоват, да развиват своите способности и заложби в разнообразни сфери, както и да им дава късмет да ги споделят със света. Тя е непраомогна на вителствена, нерелигиозна, политически и финансово самостоятелна социална организация, работеща в социална изгода ", се споделя на уеб страницата на организацията.

Някои от стипендиантите към този момент са построени в своите области.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР