Американската поп певица и актриса Селена Гомес заяви на пресконференция

...
Американската поп певица и актриса Селена Гомес заяви на пресконференция
Коментари Харесай

Селена Гомес: Социалните мрежи са ужасни за моето поколение

Американската поп певица и актриса Селена Гомес съобщи на конференция в Кан, че обществените мрежи са били " ужасни " са нейното потомство и прикани хората да слагат времеви граници на онлайн интензивността си, съобщи Би Би Си. 

Гомес от години се радва на изключителна известност в мрежите. Тя е третата най-следвана звезда в Instagram в света, с над 150 млн. почитатели. В последно време спря активността си в мрежата, откакто показа, че лекува меланхолия.  

" Социалните медии в действителност са ужасни за моето потомство - сподели 26-годишната Гомес, представена от Българска телеграфна агенция, която дойде в Кан, с цел да промотира кино лентата " Мъртвите не умират ". - Разбирам, че е занимателно да се употребяват обществени платформи, само че съм обезпокоена, когато виждам по какъв начин млади девойки и момчета са изложени на въздействието им. Не считам, че в някои случаи хората получават вярната информация ", продължи тя. 

Певицата партнира на Бил Мъри и Тилда Суинтън във кино лентата " Мъртвите не умират ", с който бе открит фестивалът в Кан.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР