Американската поп певица и актриса Деми Ловато е била хоспитализирана

...
Американската поп певица и актриса Деми Ловато е била хоспитализирана
Коментари Харесай

Деми Ловато се възстановява след свръхдоза наркотици

Американската поп певица и актриса Деми Ловато е била приета в болница в Лос Анджелис, откакто евентуално е приела свръхдоза опиат, оповестяват международните организации.

Неин представител съобщи, че тя е в схващане и е заобиколена от фамилията си , откакто е била настанена в болница.
 
" Деми е в схващане и е дружно със фамилията си, което желае да благодари на всички за любовта, молбите и поддръжката им ", сподели представителят. Близките на Ловато упорстват да няма интервенция в персоналния ѝ живот и спекулации, тъй като здравето и възобновяване ѝ в този момент са най-важни.
 Деми Ловато Деми ЛоватоGulliver/Getty Images
Не се оповестява какво е довело до хоспитализацията ѝ. От " Бърза помощ " потвърдиха, че са транспортирали 25-годишна жена от вкъщи ѝ на адрес, който подхожда на този на Деми Ловато , до болничното заведение, само че без да разкриват самоличността ѝ, нито да дават детайлности за здравословното ѝ положение.-->


 
Сайтът за звезди TMZ.com пръв заяви, че Деми Ловато е приета в болница за свръхдоза опиат, евентуално хероин, като се базира на свои лични източници.

 
Списание " Пийпъл " оповести, че тя е приета в болница , цитирайки непосредствен до нея източник, съгласно който положението ѝ е устойчиво.

Куп звезди от света на шоубизнеса показаха поддръжката си за Деми Ловато в обществените мрежи:
My whole heart and my whole soul is with today. I adore you and so does the entire world. You will fight this and you will come out of it even stronger. Addiction is powerful beyond measure, but you can defeat it. I love you.
— Ruby Rose (@RubyRose)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР