Американската поп певица Бритни Спиърс разпали страстите в социалните мрежи

...
Американската поп певица Бритни Спиърс разпали страстите в социалните мрежи
Коментари Харесай

Бритни отново нажежи страстите с голи СНИМКИ

Американската поп певица Бритни Спиърс разпали пристрастеностите в обществените мрежи с пикантни фрагменти, на които без срам демонстрира апетитните си форми. Звездата качи палавата си фотосесия в Инстаграм, написа jenata.blitz.bg.

На фотосите 39-годишната изпълнителка театралничи единствено по бикини, прикривайки голите си гърди с ръце. Певицата е със спусната коса и носи типичния в последно време за нея опушен грим. Визията си е приключила с високи яркочервени ботуши на ток и перлено колие с висулка.

Спиърс изяснява, че качва въпросните фотографии, с цел да се усеща по-уверена.

" Искам да се усещам по-лека, тъй като съм родена изцяло гола, като и всички ние ", написа тя към обявата, която за негативно време събра над милион лайкове.

Певицата разяснява и появилите се неотдавна клюки, че чака бебе от приятеля си Сам Асгари.

По думите ѝ това няма по какъв начин да се случи поради спиралата, която са ѝ сложили срещу нейното единодушие, до момента в който е била под опеката на татко си.

" Сложиха ми серпантина, с цел да не мога да забременея. Сега желая да се оженя и да имам бебе. Исках да извадя спиралата и да имам бебе, само че настойникът не ми разреши. Те не желаят да раждам ", признава звездата.

Спиърс прибавя, че преди се е срамувала от фигурата си, само че в този момент желае всички да видят и оценят хубостта на тялото ѝ.

" Сега виждам на себе си от друг ъгъл. Аз съм красива жена, няма от какво да се опасявам! ", написа още тя.

Феновете на звездата се гордеят с постъпката ѝ и не стопират да обсипват с похвали фигурата ѝ.

" Ти си просто легенда! ", " Гордея се с теб, Бритни ", " Благодаря ти за откровенията, ти си най-хубавата ", " Изглеждаш потресаващо ", " Изобщо старееш ли? ", " Продължавай да ни радваш със фотосите си ", " Красавица ", " Обичам те и се гордея с теб ", пишат те.

Преди няколко сходна поредност от фотоси на Спиърс провокира много спорни мнения в мрежата. На фрагмента тя позираше по сини дънкови панталонки и още веднъж прикриваше голите си гърди с ръка.

Тогава обаче мнозина консуматори на мрежата я попиляха от рецензия. " Какво става тук? ", " Не е вярно да се занимаваш с такива неща ", " Дръж се обикновено, децата те гледат ", „ Психопатка ", гневяха се те.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР