Американската полиция е открила 18 огнестрелни оръжия, експлозиви и много

...
Американската полиция е открила 18 огнестрелни оръжия, експлозиви и много
Коментари Харесай

Откриха военен арсенал в дома на убиеца от Лас Вегас

Американската полиция е разкрила 18 огнестрелни оръжия, експлозиви и доста патрони в дома на Стивън Падок, извергът погубил десетки животи при стрелбата на концерт в Лас Вегас и ранил още над 400 души.

Това бе обявено на конференция от шерифа на Лас Вегас Джоузеф Ломбардо.

" Мога да ви оповестя точни данни за резултата от обиска в дома на нарушителя в Меските, щата Невада. Там са открити 18 огнестрелни оръжия, муниции, експлозиви и електронни устройства, които в дадения миг към момента учим ", посочи шерифът, представен от CNN.

Според последните данни, предоставени от Джоузеф Ломбардо, броят на починалите е 59 души, а ранените са 527. Междувременно стана ясно, че 64-годишният Стивън Падок, който извърши най-ужасяващото и кърваво всеобщо ликвидиране в модерната история на Съединени американски щати, е минал нужните инспекции преди закупуването на оръжията. За това оповестява организация " Асошиейтед Прес ", базирайки се на притежателя на магазина, който е продал оръжията на бъдещия палач.

Според думите на Кристофър Съливън, който има магазина в град Меските, щата Невада, Падок не е показвал никакви признаци на психическа неустойчивост, до момента в който е закупувал оръжие от него.
тагове оръжие палач лас вегас
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР