Американската платформа за микроблогинг Twitter Inc. ще изчисти акаунти, които

...
Американската платформа за микроблогинг Twitter Inc. ще изчисти акаунти, които
Коментари Харесай

Twitter ще чисти неактивните от години акаунти

Американската платформа за микроблогинг Twitter Inc. ще почисти сметки, които не са били дейни в продължение на няколко години, и това може да докара до спад в броя на почитателите, заяви основният изпълнителен шеф Илон Мъск в Twitter в понеделник.

Откакто пое Twitter през октомври, Мъск направи промени в обществената мрежа, с цел да генерира по този начин нужните доходи и да извърши обещанието си да я трансформира в леговище за свободното слово, като в същото време се бори със спама и ботовете, които утежняват потребителското преживяване.

Процесът е доста сложен, а през предишния месец Twitter възвърне синята отметка за достоверност на профилите на някои високопоставени лица, даже на такива, които са мъртви от години.

Въпреки че от години Twitter дава обещание да върне повече потребителски имена в ротационен режим, към момента не е положил огромни старания за това, макар че има политика за неактивни сметки, която допуска, че потребителите на Twitter би трябвало да влизат в системата най-малко един път на 30 дни, с цел да не бъдат отстранени сметките им за непрекъснато.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР