Американската певица Марая Кери призна пред Entertainment Tonight, че когато

...
Американската певица Марая Кери призна пред Entertainment Tonight, че когато
Коментари Харесай

Сестрата на Марая Кери се пробвала да я продаде за проститутка - slava.bg

Американската певица Марая Кери призна пред Entertainment Tonight, че когато била 12-годишна, се пробвали да я продадат за продажница. „ Сестра ми ме натъпка с валиум, предложи ми кокаин, нанесе ми изгаряния от трета степен и изиска да ме продаде на сутеноьор “, спомня си международната арендби звезда.

Певицата за следващ път акцентира, че постоянно е имала напрегнати връзки със сестра си Алисън и брат си Морган. „ Ние даже не се познаваме същински. Не сме израснали дружно. Те са си имали собствен живот, а когато съм се родила аз, към този момент са били опорочени “, твърди тя. По думите на Кери, роднините й постоянно са считали, че нейният живот е елементарен.

През август Алисън Кери заведе дело против майка си за полово принуждение в детството й. Тя описа, че когато била на 10, родителката й я принуждавала да взе участие в демонски ритуали, по време на които непознати мъже правели секс с нея. Също по този начин Алисън разкри, че й се е налагало и да следи принуждение, упражнявано над други деца.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР