Американската националка по водна топка Калей Гилкрист остава в болница

...
Американската националка по водна топка Калей Гилкрист остава в болница
Коментари Харесай

Състезателка по водна топка остана в болница след инцидента в нощен клуб

Американската националка по водна топка Калей Гилкрист остава в болница след случая в нощен клуб в Република Корея, при който двама души починаха и още 16 бяха ранени.

Гилкрист е най-сериозно потърпевша от общо осемте ранени спортисти - трима от Съединени американски щати, двама от Нова Зеландия и по един от Холандия, Италия и Бразилия, участващи на Световното състезание по плуване в Куанджу, откакто балкон във вътрешна част на двуетажното заведение се срутва в към 2.00 часа тази заран локално време.

Гилкрист е получила дълбока прорезна рана на левия крайник и е трябвало да се подложи на интервенция, обясниха от националния тим на Съединени американски щати по водна топка за дами, който чествал извоюваната предходния ден международна купа. Останалите спортисти са изписани от болница в Куанджу, откакто са били третирани поради охлузвания и леки прорезни рани по ръцете и краката.

World championship swimmers injured in fatal Gwangju balcony collapse https://t.co/80kPdEUYMb
— Guardian sport (@guardian_sport) July 27, 2019 Двамата починали са южнокорейци, а 10 от 16 потърпевши са чужденци, като с изключение на осемте спортисти, измежду ранените са и двама студенти на разменни начала от Узбекистан, прецизираха от полицията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР