Американската мултинационална инвестиционна банка Ситигруп (Citigroup) ще започне от 14

...
Американската мултинационална инвестиционна банка Ситигруп (Citigroup) ще започне от 14
Коментари Харесай

Голяма американска банка ще уволнява неваксинираните си служители

Американската мултинационална капиталова банка " Ситигруп " (Citigroup) ще стартира от 14 януари да ползва политиката " без ваксина няма работа ", предава Ройтерс, като се базира на осведомени източници. За сходна политика в банката за пръв път се заприказва през октомври предходната година.

Банката е първата огромна институция на Уолстрийт, която ще стартира да следва сходна политика. Мярката е в подтекста на желанието на финансовата промишленост да върне чиновниците си назад по офисите макар разпространяването на мощно заразния вид Омикрон.

От банката считат, че е пристигнало времето да стартират да следват насоките на администрацията на президента Джо Байдън, изискващи всички държавни чиновници да бъдат изцяло имунизирани, защото държавното управление е " огромен и значим " клиент на " Ситигруп ", показва шефът на отдел " Човешки запаси " в банката Сара Уехтър в пост в " Линкдин " (LinkedIn).

От " Ситигруп " прецизират, че ще позволяват изключения по медицински, религиозни и други аргументи, като всеки случай ще бъде обсъждан самостоятелно.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР