Американската марка Fisker обяви, че първите доставки на новия 100%

...
Американската марка Fisker обяви, че първите доставки на новия 100%
Коментари Харесай

Първите доставки на Fisker Ocean ще са в Европа

Американската марка Fisker разгласи, че първите доставки на новия 100% електрически модел Ocean ще бъдат предопределени за европейския пазар. Това е резултат от решението на компанията да предприеме обща процедура по узаконяване както в Съединени американски щати, по този начин и в Европа, и забавянето от страна на американската организация EPA (Environmental Protection Agency) по оповестението на данните за свободния пробег на електрическия автомобил.

В края на март, Fisker разгласи, че версията Extreme на 100% електрическия SUV модел Ocean е била сертифицирана в Европа за свободен пробег от 707 километра (WLTP стандарт на замерване) и прибавя, че чака резултат от 350 благи (560 километра) от страна на американската EPA.

От американската марка споделят, че чакат да получат всички нужни документи за начало на доставките преди края на април, като незабавно по-късно са планувани и първите доставки към клиенти.

Първите Fisker Centers+ търговски обекти на марката в Европа би трябвало да стартират работата си във Виена и Копенхаген през тази седмица.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР