Американската марка Acura, която е част от Honda Motor, обяви,

...
Американската марка Acura, която е част от Honda Motor, обяви,
Коментари Харесай

Мултимедията на първата електрическа Acura ще бъде от Google

Американската марка Acura, която е част от Honda Motor, разгласи, че инфо-развлекателната и навигационна система на първото й напълно електрическо предложение- моделът ZDX, ще бъде основана въз основата на софтуерната платформа на Гугъл.

В резултат на това решение, бъдещите притежатели на новия 100% електрически модел ZDX на Acura ще могат да разчитат на цялостната функционалност и улеснение, които оферират виртуалният помощник на Гугъл, Гугъл Maps, Android Auto, както и още десетки други приложения, налични в онлайн каталога на Гугъл Play.

Acura ZDX, която ще бъде стартирана на пазара при започване на идната година, ще може да се възползва от добавената функционалност за електрически коли на Гугъл Maps, която подава информация за зарядната инфраструктура, маршрутизиране, време за зареждане, преподготовка на батерията преди тръгване и зареждане, и други.

От марката анонсират също по този начин, че в серийната си версия, ще заимства редица дизайн и стилистични решения познати от показаната през тази година концептуална разработка .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР