Американската компания Twitter, която притежава едноименната социална мрежа, временно затвори

...
Американската компания Twitter, която притежава едноименната социална мрежа, временно затвори
Коментари Харесай

Twitter временно затваря офисите си в Ню Йорк и Сан Франциско

Американската компания Twitter, която има едноименната обществена мрежа, краткотрайно затвори два офиса в Съединени американски щати две седмици, откакто отхвърли да работи от разстояние. Това обяви говорител на компанията, представен от. 

" Twitter реши неотложно да затвори офисите в Ню Йорк и Сан Франциско (Калифорния), както и да отсрочи връщането на работа на другите си офиси. Продължаваме да следим от близко обстановката на място и вършим подобаващи корекции, като слагаме сигурността и здравето на нашите чиновници преди всичко ", цитира CNBC изказването. 

CNBC отбелязва, че действието е било подхванато единствено две седмици откакто чиновниците на Twitter се върнаха на офис работа в Ню Йорк и Сан Франциско. Компанията акцентира, че решението се управлява от обновените рекомендации на Американските федерални центрове за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC). 

CDC възобнови условието си да носи защитни маски на закрито в региони, където коронавирусът се популяризира бързо от сряда. В същото време рестриктивните мерки важат даже за тези, които са били имунизирани. Както беше обяснено на брифинг във вторник ръководителят на CDC Рошел Валенски, тези ограничения се дължат на бързото разпространяване на делта варианта и идването на нови данни, които демонстрират, че " в редки случаи някои имунизирани хора, инфектирани с " Делта " разновидността след имунизация може да бъде инфектиран и да предава вируса на други хора ". 

Според университета " Джон Хопкинс "  в Съединените щати са открити над 34,6 милиона случая на коронавирусна зараза, над 611 хиляди души са умряли. Страната е преди всичко в света и по двата индикатора. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР