Американската компания съобщи, че ще позволи на клиентите си сами

...
Американската компания съобщи, че ще позволи на клиентите си сами
Коментари Харесай

Apple ще позволи на потребителите сами да ремонтират устройствата си

Американската компания заяви, че ще разреши на клиентите си сами да ремонтират устройствата си. Производителят на компютри за iPhone и Mac от дълго време е лимитирал опцията за ремонт на устройствата единствено в оторизирани сервизи, където притежателите на устройства постоянно се сблъскват с дълготрайно очакване и скъпи разноски, напомня БГНЕС.

Новата стратегия на Apple за самообслужване ще започва в Съединени американски щати, като предлага продажба на принадлежности и елементи на хора, които желаят да работят на развалени телефони iPhone 12 или 13. Първоначално компанията ще се концентрира да продава елементи, по-податливи на щета, като екрани, акумулатори и камери.
Нова функционалност на iPhone плаши потребителите
Нова технология на Apple, която планува търсене на неразрешени фотоси на iPhone и iPad, бе наречена подкопаване на правилата за повери...

Програмата ще бъде въведена в други страни през идната година и ще бъде разширена, с цел да включва и някои модели компютри Mac, съобщи основаната в Силиконовата котловина компания.

Този ход идва, откакто Apple е изправена пред рецензии и правосъдни каузи поради строгия си надзор върху своята " екосистема " от хардуера на iPhone до приложенията за смарт телефони.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР