Американската компания Hennessey обяви, че всички представители на модела Venom F5

...
Американската компания Hennessey обяви, че
всички представители на модела Venom F5
Коментари Харесай

Hennessey разпродаде всички Venom F5

Американската компания Hennessey разгласи, че всички представители на модела Venom F5 (2.1 млн долара) са към този момент разпродадени, след като последните две предварителни заявки са били доказани по време на тематичното събитие Monterey Car Week.

Хиперкарът Venom F5, който Hennessey разработва през последните няколко години, е оборудван с 6.6-литров, V-образен, осемцилиндров задвижващ елемент, който е в положение да генерира максимална мощност от 1817 конски сили при 8000/мин и максимален въртящ миг от 1617 Нм.

В композиция със скромното си тегло от само 1360 кг, дава обещание възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за по-малко от 3 секунди и от 0 до 200 км/ч за 4.7 секунди. Крайната цел, като оптималната скорост, която са си сложили от американската компания, е над 500 км/ч.

"Разпродаването е единствено началото на пътешествието F5 за нас, нашите клиенти и нашите почитатели ", разяснява Джон Хенеси, основател на компанията. "Производството към този момент стартира с очаквани първи доставки през тази година и продължаващи до 2023. Това обаче не е всичко, т.к.т запазихме няколко изненади около F5, включително и Track Pack усъвършенствания, и още нещо, което безусловно ще е извънземно ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР