Американската компания Apple ще премахне хиляди видеоигри от платформата си

...
Американската компания Apple ще премахне хиляди видеоигри от платформата си
Коментари Харесай

Apple премахва хиляди игри от платформата си в Китай, ето защо

Американската компания Apple ще отстрани хиляди видеоигри от платформата си в Китай поради условията на локалните управляващи към наличието на такива приложения.
По информация на „ The Wall Street Journal “, дейностите на компанията демонстрират „ уязвимостта на софтуерния колос пред натиска, който страната оказва на бизнеса му “.
 Мъск: Исках да продам Tesla на Apple Мъск: Исках да продам Tesla на Apple
Часове откакто потегли следващия слух, че Apple създава личен електромобил, шефът на Tesla Елън Мъск бе засипан от молб...
Компанията е предизвестила пред декември компютърните си специалисти, че съществува риск от магазина за приложения да бъдат отстранени новите платени игри, както към този момент се случи по-рано тази година.
Преди четири години китайското държавно управление изиска лицензиране на видеоигрите и техните приложения, само че основателите им успяваха да заобиколят това условие в магазина за приложение на Apple. Компанията не е съобщила за какво не е спазила наредбите, се споделя в обявата.
Чуждестранните разработчици на компютърни стратегии показват страдание за тези промени и се притесняват, че ще им бъде все по-трудно да получат утвърждението на китайските управляващи за своите игри в тази страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР