Американската компания "Амазон" пусна първия трейлър на сериала "Властелинът на

...
Американската компания "Амазон" пусна първия трейлър на сериала "Властелинът на
Коментари Харесай

Тъмнокожа принцеса джудже и още: Излезе трейлър на сериала Властелинът на пръстените

Американската компания "Амазон " пусна първия филмов откъс на сериала "Властелинът на пръстените ", заяви "Холивуд рипортър ".

Той беше показан по време на финалния мач от шампионата на Националната футболна лига на Съединени американски щати. Феновете видяха първи фрагменти от събитията, протичащи се във Втората ера на Средната земя.



Трейлърът демонстрира пейзажи и някои от героите на сериала .

Преди това в общественото пространство се появиха единствено плакати, изобразяващи ръцете на актьорите, които вземат участие в плана. Те провокираха онлайн полемика за личностите и предисторията на героите.

В новия сериал "Властелинът на пръстените " ще има тъмнокожи горски дух и принцеса джудже.

Някои от почитателите приветстваха концепцията, а други не утвърдиха и разясниха в обществените мрежи, че не са удовлетворени освен от подбора на актьорите, а и от метода, по който е приспособена историята от "Властелинът на пръстените ".

Феновете упрекват сценаристите в повърхностно отношение към първоизточника, критикувайки това, че светът на Толкин е "неподходящо осъвременен ".

Продуцентът Линдзи Уебър обаче разяснява, че сериалът би трябвало да отразява актуалния свят, подобен какъвто наподобява, като в него ще има доста нови истории и че "Толкин е за всички ".

Излъчването на продукцията е планувано да стартира на 2 септември т.г. по стрийминг платформата Амазон Прайм Видео .

Ситуиран в Средната земя, сериалът ще води феновете на непознати завършения, предшестващи с хилядолетия събитията, разказани в книгите "Хобит: Билбо Бегинс или до там и назад " и "Властелинът на пръстените " на писателя Дж. Р. Р. Толкин.

Трилогията е преведена на повече от 35 езика. Издадена е в тираж от над 150 милиона копия в целия свят.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР