Американската кинолегенда Джони Деп напоследък няма особен късмет. Дори и

...
Американската кинолегенда Джони Деп напоследък няма особен късмет. Дори и
Коментари Харесай

Клошар се скри в дома на Джони Деп и успя да се напие

Американската кинолегенда Джони Деп в последно време няма необикновен шанс. Дори и да не броим бракоразводните му драми с Амбър Хърд, през януари тази година в къщата му с щурм проникна крадла, която се опита да изнесе скъпоценности. А в този момент в дома на Деп се е появил клошар, оповестява mydailynews.com.
Клошарят е бил видян от комшия на Деп. Бездомният мъж плувал в басейна на индивида, когато е бил забелязан. След като осъзнал, че е бил открит, индивидът прескочил оградата и се скрил в имението на Деп. Малко по-късно полицията получила позвъняване от защитата на артиста.
 Режисьор унижил Джони Деп пред сътрудници, с цел да го накара да работи Режисьор унижил Джони Деп пред сътрудници, с цел да го накара да работи
Колкото по-дълго не престават правосъдните разпри сред някогашните съпрузи Амбър Хърд и Джони Деп, толкоз повече детайлности стават известни...
След идването си, органите на реда разкрили клошаря, който се затворил с банята и отказвал да излезе. Полицаите разрушили вратата и се оказало, че клошарят е пийнал, тъй като съумял да стигне и до алкохолните ресурси на артиста.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР