Американската хранителна компания McCormick & Company, Incorporated, която притежава марката

...
Американската хранителна компания McCormick & Company, Incorporated, която притежава марката
Коментари Харесай

Русия остава и без подправки

Американската хранителна компания McCormick & Company, Incorporated, която има марката подправки Kamis , ще напусне съветския пазар. Това стана известно на вестник " Комерсант ".

Източник от търговията на дребно с храни сподели на изданието, че няма публично уведомление за напускането на компанията, само че спиранията на доставките „ към този момент се усещат “. Събеседникът също означи, че 25 % от асортимента към този момент не се предлага от доставчика. Дистрибуторската мрежа «Вкустер» добави, че дистрибуторът " Камис-Подправки " разпродава остатъците от стоките по складовете. Освен това различен събеседник на изданието сподели, че сега продуктите на Kamis не се внасят повече в Русия.

В същото време се отбелязва, че с напускането на задгранични марки съветските предприятия имат опция да заемат позиции освен в междинния ценови сегмент, само че и в сегмента „ междинен плюс “.

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи началото на специфична военна интервенция в Донбас. След това доста западни страни реагираха на това с жестоки наказания против съветски физически и юридически лица. Освен това няколко десетки западни компании напуснаха съветския пазар, припомня Лента.ру.

Източник: Лента.ру / вестник " Комерсант "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР