Американската Гилдия на актьорите пренасрочи връчването на годишните си отличия

...
Американската Гилдия на актьорите пренасрочи връчването на годишните си отличия
Коментари Харесай

Гилдията на актьорите промени датата на церемонията си заради наградите "Грами"

Американската Гилдия на актьорите пренасрочи връчването на годишните си оценки поради церемонията за премиите " Грами ", съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция. От професионалната организация оповестиха, че 27-мата им годишна наградна гала ще се състои на 4 април, вместо на 14 март, когато ще бъдат раздадени водещите музикални оценки " Грами ".

Актьорската колегия в началото възнамеряваше да раздаде наградите си на 24 януари, само че промени проектите си поради коронавирусната пандемия.

В началото на месеца Националната звукозаписна академия, която присъжда премиите " Грами ", оповести, че е решила да пренасочи церемонията за връчването им от 31 януари за 14 март.

Решението на звукозаписната академия провокира недоволството на Гилдията на актьорите, която оповести още през юли предходната година, че има намерение да раздаде оценките си на 14 март, с цел да могат други професионални организации да съгласуват проектите за наградните си шоута.

Новата дата за наградната гала на актьорската колегия няма да повлияе върху оповестяването на номинациите за премиите ѝ, които ще станат известни на 4 февруари.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР