Американската биотехнологична компания Модерна (Moderna) е провела разговори с китайското

...
Американската биотехнологична компания Модерна (Moderna) е провела разговори с китайското
Коментари Харесай

Модерна иска да доставя ваксини срещу коронавирус в Китай


Американската биотехнологична компания " Модерна " (Moderna) е провела диалози с китайското държавно управление за доставка на ваксини против ковид, въпреки към момента решение към момента да е не е взето, заяви основният й изпълнителен шеф Стефан Бансел, представен от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 951
" Ние сме отворени (към постигането на договорка - бел. р.), имаме потенциала ", сподели Бансел по отношение на доставка на основани на осведомителна РНК (иРНК) ваксини на компанията за азиатската страна. Той въпреки всичко не разкри дали " Модерна " е изпратила имунизацията си за утвърждение от китайските регулатори. 

Има към 20 % възможност тази зима да се появи " спорен " вид на вируса, сподели Бансел.

В изявление в Токио изпълнителният шеф на " Модерна " разкри, че компанията обмисля построяването на мощности в Япония за произвеждане на артикули посредством технологията на осведомителната РНК.

Вчера Страната на изгряващото слънце утвърди бустерни дози на имунизациите на " Модерна " и " Пфайзер " (Pfizer), които са предопределени към разновидността на ковид " Омикрон ".

Миналия месец " Модерна " заведе правосъдно дело против " Пфайзер " и колегата й " Бионтех " (BioNTech) за нарушаване на патент при създаването на първата ваксина против Ковид-19, утвърдена в Съединени американски щати.

" Модерна " твърди още от началото на епидемията, че " Бионтех " употребява нейни технологии и патенти, само че реши да изчака, до момента в който пандемията отшуми, с цел да заведе дело, сподели още Бансел.ю
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР