Американската армия разработва комуникация само чрез мозъчни сигнали …Американските военни

...
Американската армия разработва комуникация само чрез мозъчни сигнали …Американските военни
Коментари Харесай

Американската армия разработва комуникация само чрез мозъчни сигнали

Американската войска създава връзка единствено посредством мозъчни сигнали …Американските военни ще се образоват да употребяват мозъчни талази за връзка на бойното поле. Това ще разреши на военните да споделят между тях без думи, оповестява interestingengineering.com (HiddenTruth.site).За задачата, американски учени са употребявали усъвършенствани новаторски принадлежности и математически модели. Тази разработка се възнамерява да бъде приложена в разнообразни области и действия.Съответният план се създава в изследователската лаборатория на армията на Съединени американски щати. В него към този момент са вложени Щатски долар 6 250 000. Учени от водещи проучвателен институции в страната работят по внедряването на технологията.Наред с други неща, се създава откриването на мозъчни сигнали за стрес, още преди човек самичък да знае за положението си. Използвайки тази информационна система, военните ще могат душевен да предават команди на сътрудниците си.Четете още: Физикът Мичио Каку: Човечеството би трябвало да се слее с роботите!Разбира се, нищо от това не подсигурява, че скоро ще има осезаеми резултати. Реалността е, че в близко бъдеще евентуално няма да забележим бойци, комуникиращи единствено посредством мозъчни сигнали.
И въпреки всичко, новата самодейност акцентира методите, по които новите технологии, като интерфейсите мозък-компютър, могат в действителност да революционизират метода ни на връзка.

 mindcontrol 600x338 - Американската войска създава връзка единствено посредством мозъчни сигнали
След последното изследване, невролозите от екипа споделят, че са се научили да декодират и отделят невронните сигнали, които насочват държанието от останалата част от мозъчния сигнал.Макар, че това не разрешава на никого да чете мисли, това е значима стъпка към разбирането по какъв начин да се дешифрира комплицираната мозъчна активност.Пред C4ISRNET, мениджърът на Програмата – Хамид Крим (Hamid Krim), споделя:„ Тук освен измерваме сигнали, само че ги интерпретираме. “Обаче, Крим предизвестява, че „ това, че можете да „ четете “ всичко, което желаете – не значи, че го разбирате “.Следващата стъпка, изяснява Крим, е дешифрирането на други типове мозъчни сигнали, тъй че компютърът в последна сметка да може да бъде „ в режим на цялостна дуплексна връзка с мозъка “.Експертите показват, че технологията ще бъде приложена не по-рано от няколко десетилетия. Дали …?
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР