Американската армия обвини редник Травис Т. Кинг в престъпления, вариращи

...
Американската армия обвини редник Травис Т. Кинг в престъпления, вариращи
Коментари Харесай

Обвиниха в дезертьорство американския войник Травис Т. Кинг, избягал в КНДР

Американската войска упрекна редови войник Травис Т. Кинг в закононарушения, вариращи от дезертиране за бягство в Корейската народнодемократична република (КНДР) през юли до нахлуване против сътрудници бойци и подбудителство към детска порнография, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Делото на армията против Кинг, включва осем обособени обвинявания според Единния кодекс на военното правосъдие, което води до сериозна правна борба за 23-годишния боец след освобождението му от севернокорейски арест през септември.

В изказване, предоставено от представител на фамилията, майката на Кинг Клодин Гейтс изрази безусловната си обич и помоли на сина ѝ " да бъде обезпечена презумпцията за непорочност ".

В продължение на седмици армията на Съединени американски щати отлагаше въпросите за това дали против Кинг ще бъдат подхванати дисциплинарни дейности, като съобщи, че нейният приоритет е да подсигурява, че боецът е получил подобаващи грижи откакто е бил държан два месеца от азиатската комунистическа страна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР