Американската актриса Зендая замени стила си, вдъхновен от атлетиката, с

...
Американската актриса Зендая замени стила си, вдъхновен от атлетиката, с
Коментари Харесай

Зендая се оттегля от екипи, вдъхновени от тениса, за дантелен външен вид на премиерата на Challengers

Американската актриса Зендая размени стила си, въодушевен от атлетиката, с дантелена рокля с корсет, до момента в който популяризира новия си филм за тенис.

Звездата от Euphoria, който играе тенис знамение, трансформирал се в треньор Таши Дънкан в сантименталния филм, озаглавен Challengers, носеше черна и бебешка розова рокля от дантела и тюл с презрамки на черния килим на премиерата в Лос Анджелис.

The 27-годишната е стилизирала тоалети, въодушевени от тениса, по време на престурнето за кино лентата, в това число бяла рокля с деколте, бродирана с тенис претекст, състоящ се от две ракети по време на премиерата в Лондон.

Във кино лентата Зендая играе с артиста от Уестсайдската история Майк Фейст, който носеше напълно черен отбор на премиерата, и английския артист Джош О'Конър, който носеше голяма сива игла. раиран костюм с ментовозелени маншети и подобаваща риза.

Героят на Зендая е омъжена за Арт (Фейст), който е първенец по тенис в серия от загуби, с цел да се изправи против Патрик (О'Конър),...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР