Американската актриса, супермодел и активистка в сферата на защитата на

...
Американската актриса, супермодел и активистка в сферата на защитата на
Коментари Харесай

Памела Андерсън си навлече гнева на феновете - slava.bg

Американската актриса, супермодел и активистка в областта на отбраната на животните и околната среда Памела Андерсън се сблъска с вълна от неодобрение по собствен адрес в Мрежата във връзка на нейни самопризнания, че по време на изолацията за коронавирусната пандемия е натрупала няколко кг допълнително.

53-годишната обилна русокоска пусна своя фотография в Инстаграм с откровението, че поради карантината е прибавила ненужно тегло и в този момент е засилила тренировките, с цел да се върне във форма.

В отговор на споделеното някои нейни почитатели пишат, че по този начин актрисата насърчава несъразмерното слабеене и унищожава визиите за естествена хубост. Някои пък я атакуват поради множеството пластични интервенции, на които се е подлагала.

Те настояват, че безкрайните намеси на естетичната хирургия са развалили външния й тип и я състаряват. „ Пами, какво си направила с лицето си? Изглежда извънредно! Защо звездите не могат да минат без тия вмешателства?! “, разясняват някои.

Заради множеството отрицателни мнения Памела Андерсън по-късно отстрани всички нелицеприятни за нея известия и ограничи опцията за по-нататъшни мнения в профила си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР