Американската актриса Мелани Грифит разкри, че през 2011 г. е

...
Американската актриса Мелани Грифит разкри, че през 2011 г. е
Коментари Харесай

Мелани Грифит се бори с епилепсия

Американската актриса Мелани Грифит разкри, че през 2011 година е била диагностицирана с епилепсия. Припадъците си тя обвърза с множеството стресови обстановки, в които попадала през последните години.

„ Мозъкът ми е прецакан. Това е “, пошегува се тя по време на конференция за неврологичното здраве на дамите в Бевърли Хилс преди дни.

60-годишната звезда схванала за здравословния си проблем след два съществени припадъка на яхта по време на филмовия фестивал в Кан, написа екран. Макар лекарите на терен да не сметнали положението ѝ за съществено, американските медици я диагностицирали като епилептик.

„ Радвам се, че съм човек, който може да си разреши лекуване на по-високо равнище, с най-новите технологии. Ужасяваща в тази ситуация е обстановката, в която попада средностатистическият човек, да не приказваме за хората, които едвам съумяват да свържат двата края. Какво вършат те, когато имат четири деца, за които да се грижат, и получат пристъп? “, прочувствена бе Грифит от подиума на събитието.

Актрисата от Работещо момиче призна, че в последните четири години не е получила нито един пристъп, а измежду основните моменти, довели до подобрението ѝ, бил и разводът с Антонио Бандерас през 2014 година

„ Когато си жена, би трябвало да въртиш цялата къща, да обръщаш внимание на брачна половинка си, да будуваш по цели нощи с децата и от горната страна на всичкото – да вървиш на работа. Мисля, че до ден сегашен не мога да дремя нощем “, пошегува се още звездата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР