Американската актриса Кристен Стюарт ще оглави през февруари журито на

...
Американската актриса Кристен Стюарт ще оглави през февруари журито на
Коментари Харесай

Кристен Стюарт ще оглави журито на филмовия фестивал „Берлинале“

Американската актриса Кристен Стюарт ще оглави през февруари журито на интернационалния кино фестивал в Берлин - първата огромна кино демонстрация в Европа за годината, оповестиха уредниците.

От „ Берлинале “, както е известно събитието, оповестиха за Агенция Франс Прес, че 32-годишната  Кристен Стюарт ще бъде най-младият ръководител на журито в 73-годишната история на фестивала, избиращо носителите на най-големите награди " Златна " и " Сребърна мечка ".

Шефовете на фестивала Мариет Рисенбек и Карло Чатриан нарекоха звездата от " Спенсър " и филмите " Здрач " " един от най-талантливите и многостранни артисти на своето потомство ".

" Млада, блестяща и с впечатляващо творчество зад тила си, Кристен Стюарт е идеалният мост сред Съединени американски щати и Европа ", се споделя в изказването им.

Смятана за един от най-големите млади гении на Холивуд,  Кристен Стюарт стартира кариерата си като дете, участвайки дружно с Джоди Фостър във кино лентата на Дейвид Финчър " Паник стая ". Петсерийната сага " Twilight " („ Здрач “) направи нея и Робърт Патинсън международни суперзвезди. И двамата се възползваха от касовата си известност, с цел да осъществят планове с самостоятелни режисьори от двете страни на Атлантическия океан.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР