Американската актриса и поп певица Дженифър Лопес разкри тайните на

...
Американската актриса и поп певица Дженифър Лопес разкри тайните на
Коментари Харесай

Джей Ло разкри тайните на младостта

Американската актриса и поп певица Дженифър Лопес разкри тайните на младежкия външен тип в изявление за стилното списание Vogue. Материалът е оповестен на уеб страницата на изданието. 53-годишната звезда показа детайлности за грижата за кожата си, която й оказва помощ да остане млада.

На първо място, певицата прикани читателите да се оправят с психическото положение, защото то директно визира външния тип.

„ Можете да употребявате цялата козметика на света, само че в случай че сте нещастни, тогава кожата ви ще бъде в неприятно положение. Не можеш да скриеш това, което чувстваш " , сподели тя.

В същото време Лопес предлага всекидневно разчистване на лицето с пяна за измиване , както и потреблението на овлажняващ серум и козметика със слънцезащита SPF-30. Самата тя персонално употребява средствата на личната си марка.

Лопес приключи, като посъветва всички да спят задоволително. През септември певицата Дженифър Лопес показа още една загадка на младостта. За да поддържа форма, поп певицата пие доста вода и спи по седем-осем часа дневно. Освен това Лопес означи, че не пие алкохол и в никакъв случай не е пушила.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР