Американската актриса и комедиант - Уитни Къмингс, която създаде и

...
Американската актриса и комедиант - Уитни Къмингс, която създаде и
Коментари Харесай

Актриса пусна своя гола СНИМКА 18+, за да спрат да я изнудват

Американската актриса и комик - Уитни Къмингс, която сътвори и взе участие в ситкома "Без пукната пара ", разгласява в обществената мрежа своя гола фотография. Тя го направи напълно умишлено, за да избегне настояванията на изнудвач.

Уитни сподели, че през месец април т.г. без да желае е пуснала фрагмента, на който се вижда голата ѝ гърда, в формалната си Инстаграм страница като история за 24 часа. След като е осъзнала грешката си, незабавно е махнала фотографията, само че се оказало прекомерно късно.

Изображението към този момент било забелязано от част от почитателите ѝ, като някои от тях даже са съумели да му създадат скрийншот. По-късно тя получила изнудващи известия, като едни желали пари, с които да откупи фотографията от тях, а други ѝ писали, че против положително финансово заплащане няма да я разгласяват в интернет пространството.

Ето за какво вместо да се поддаде на шантажа, звездата от "Шаферът " и "Кум чартърен ООД " взема решение сама да направи фрагмента обществено притежание, качвайки го в формалния си Туитър профил. "Те си мислят, че съм доста по-известна, в сравнение с съм, само че също по този начин са на мнение, че се тревожа елементарно. Ако някой ще прави пари или натрупа лайкове за сметка на моето зърно, това ще съм аз самата! ", написа тя към обявата си.

Освен фотоса от ваната, тя показа със своите над 1 млн. почитатели и екранна фотография на известието от изнудвача, в което той я пита какъв брой ще заплати, с цел да не пусне провокативния кадър в мрежата.

Случаят на Къмингс е подобен с този на актрисата и певица Бела Торн, която през месец юни т.г. също пусна свои голи фотоси в интернет, с цел да се отърве от хакер, който неведнъж я изнудваше. Тогава от полицията споделиха на Торн, че няма по какъв начин да предотвратят разпространението на фрагментите, по тази причина тя сама ги пусна онлайн, изпреварвайки хакера. По-късно тя показа в обществената мрежа, че въпреки всичко се усеща извънредно от обстоятелството, че някой е присвоил от нея нещо, което е желала да показа единствено с един човек.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР