Американската актриса Дениз Ричардс съобщи, че със съпруга й Арън

...
Американската актриса Дениз Ричардс съобщи, че със съпруга й Арън
Коментари Харесай

Дениз Ричардс е претърпяла пътен инцидент със стрелба в Лос Анджелис

Американската актриса Дениз Ричардс заяви, че със брачна половинка й Арън Файпърс са останали невредими, откакто са претърпели пътен случай със пукотевица в Лос Анджелис в понеделник, съобщи Юнайтед прес интеренешънъл.
Служители на реда обаче споделиха, че нямат известия за сходна преживелица. 

Джил Фрицо, представителка на Ричардс, удостовери пред Eн Би Си нюз, че актрисата е пътувала към кино студио, когато е станал случаят.

От полицията и службата на шерифа в Лос Анджелис, както и от Калифорнийската магистрална полиция, обявиха, че нямат данни за случая и не се водят следствия.

Източник на списание " People " твърди, че пикап, ръководен от Файпърс е понижил, с цел да откри място за паркиране покрай студио в южната част на Лос Анджелис, когато водач в кола зад тази на Ричардс се ядосал и изскочил начело. Актрисата била на пътническа седалка.

Потърпевшите описват, че непознатият почнал да им крещи преди да си тръгне, а по-късно открили, че по задната част на пикапа е стреляно. Според източника на " People " Дениз Ричардс била " разтърсена " от случая, само че отишла за уговорката си във филмовото студио.

Медиите не оповестяват детайлности за обвинения причинител. Актрисата е някогашната брачна половинка на Чарли Шийн.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР