Американската Академия за кинематографично изкуство и наука ще се събере

...
Американската Академия за кинематографично изкуство и наука ще се събере
Коментари Харесай

Киноакадемията на САЩ се събира по-рано, за да обсъди наказанието на Уил Смит


Американската Академия за кинематографично изкуство и просвета ще се събере по-рано от плануваното, с цел да разиска вероятните наказания, които да наложи на Уил Смит поради неприемливото му държание по време на церемонията за премиите “Оскар ”, съобщи Ройтерс.

Срещата ще се състои на 8 април вместо на 18 април, както беше авансово оповестено. Това излиза наяве от писмо, изпратено от президента на академията Дейвид Рубин до членовете й. 

По време на церемонията Уил Смит удари по лицето комика Крис Рок, който си разреши неуместна смешка със брачната половинка на артиста Джейда Пинкет Смит и заболяване, от което тя страда. Рок беше на сцената, с цел да връчи премия “Оскар ” за най-хубав документален филм. 

Уил Смит разгласи предишния петък, че се отдръпва от академията и сподели, че ще понесе следствията, които управлението реши, че са подобаващи. След като той приключи участието си, организацията към този момент не би трябвало да съблюдава открития период, с цел да разиска въпроса, изяснява в писмото си Дейвид Рубин.  Той показва, че е в полза на всички забъркани казусът да бъде прегледан навреме.

Възможните наказания могат да бъдат отнемане на Уил Смит от опцията да получава награди в бъдеще или възбрана да взе участие в последващи церемонии за връчване на оценките на Академията за кинематографично изкуство и просвета.

На 27 март по време на телевизионното лъчение на шоуто в спектакъл " Долби "   Уил Смит ненадейно се качи на сцената и шамароса Крис Рок.

След по-малко от час Смит произнесе прочувствена тирада, приемайки премията “Оскар ” за най-хубав артист за ролята си във кино лентата “Методът Уилямс ”. По-късно той е забелязан да танцува на обичайното празненство след церемонията, проведено от списание “Венити феър ”. 

Уил Смит сервира извинения за неприемливото си държание, добавя Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР