Американската академия за филмови изкуства и науки обяви списъка с

...
Американската академия за филмови изкуства и науки обяви списъка с
Коментари Харесай

Брад Пит и Харисън Форд връчват награди на тазгодишните Оскари

Американската академия за кино изкуства и науки разгласи листата с артисти и известни персони, които ще бъдат домакини на 93-те награди „ Оскар “ на 25 април в „ Долби Тиътър “ в Лос Анджелис. Между тях са звездите Харисън Форд, Брад Пит и Холи Бери. Списъкът включва още Рене Зелуегер, Хоакин Финикс, Лора Дърн и режисьора Бонг Джун-хо, чийто филм " Паразит " завоюва премията за най-хубав филм предходната година, оповестиха продуцентите на церемонията.
ще бъде Глен Уайс, добре прочут специалист по този вид събития, само че благодарение на режисьора Стивън Содърбърг, който дава отговор за продукцията.
 Брад Пит раздаде храна на небогати фамилии в Лос Анджелис Брад Пит раздаде храна на небогати фамилии в Лос Анджелис
Брад Пит раздаде храна на бедните в Лос Анджелис, като даже самичък карал камион с помощи. Това бе обявено във фен-страницата на артиста...
Академията разгласи, че 93-тата гала по традиция ще се организира в „ Долби Тиътър “ в Лос Анджелис, само че ще включва участия и от други места. До всички номинирани беше изпратено писмо с искане за физическо наличие на церемонията.
„ Ще се опитаме да осигурим приятна и безвредна вечер за всички, които ще участват физически, както и за милионите киномани по целия свят “, споделиха уредниците и прибавиха, че на място ще има проби за ковид.
Тази година " Мънк " на Дейвид Финчър с присъединяване на Гари Олдман стана любимец за „ Оскар “ с най-вече номинации - 10.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР