Американската администрация е закупила 600 милиона дози ваксини срещу новия

...
Американската администрация е закупила 600 милиона дози ваксини срещу новия
Коментари Харесай

Джо Байдън: Имаме ваксини за всеки американец

Американската администрация е закупила 600 милиона дози ваксини против новия ковид, което е задоволително да се имунизират всички пълнолетни американци, даже като се вземе поради решението за прекъсване на използването на препарата на JohnsonJohnson. Това съобщи американският президент, отговаряйки на въпроси на кореспонденти в Белия дом.
" Уверих се, че имаме 600 милиона дози ваксини без тези на JohnsonJohnson и / или AstraZeneca. Следователно имаме задоволително ваксини за имунизиране на процедура на 100%, без подозрение, за всеки американец ", сподели Байдън, отговаряйки на журналистически въпрос за имунизирането с препарата на JohnsonJohnson.
 Байдън и Путин разговаряха по телефона Байдън и Путин разговаряха по телефона
Президентите на Съединени американски щати и Русия Джо Байдън и Владимир Путин организираха телефонен диалог, заяви Белият дом. Това е първият диалог сред...
По-рано федералните центрове за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC) и Администрацията по храните и медикаментите на министерството на опазването на здравето и филантропичните услуги на Съединени американски щати предложиха потреблението на едно компонентната коронавирусна ваксина от Janssen, поделение на JohnsonJohnson да се приключи заради вероятни странични резултати след имунизация.
Общо съвсем 7 милиона души са имунизирани с това лекарство в Съединени американски щати, като управляващите записаха шест случая на формиране на кръвни съсиреци при дами на възраст от 18 до 48 години, 6-13 дни след имунизацията., ТАСС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР