Американска конгресмена каза на Дейвид Камерън да да ми целуне**“,

...
Американска конгресмена каза на Дейвид Камерън да да ми целуне**“,
Коментари Харесай

Американска конгресменка каза на Дейвид Камерън „да ме целуне**“ заради спора за финансирането на Украйна

Американска конгресмена сподели на Дейвид Камерън да „ да ми целуне** “, откакто външният министър влезе в спор по отношение на финансирането за Украйна.

Бившият министър председател прикани Конгреса да гласоподава пакет в името на световната сигурност и да подкрепи битката на президента Зеленски против Русия.

В публикация за американско издание господин Камерън прикани американските политици да одобряват сериозен законопроект на стойност над 90 милиарда $, който включва и финансиране за Израел.

Пишейки в Хил, той призна, че " ще се откаже от всички дипломатически любезности ". Той сподели: „ Искам всички ние – Съединени американски щати, Обединеното кралство, европейските и други съдружници – да подкрепим Украйна в битката против изцяло неоправданата експанзия. Трудно е да се измисли по-ясен случай на една страна да бъде нападната от друга без най-малкото опрощение.

„ Вярвам, че нашата взаимна история демонстрира нелепостта да се поддаваме на тираните в Европа, които имат вяра в преначертаването на границите със мощ....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР