Американска фирма предлага първия в света дамски вибратор с изкуствен

...
Американска фирма предлага първия в света дамски вибратор с изкуствен
Коментари Харесай

За първи път! Дамски говорещ вибратор с изкуствен интелект на пазара

Американска компания предлага първия в света дамски вибратор с изкуствен интелект, който може да беседва с потребителката, написа в. " Метро ".

Артикулът има безобидната форма на червило за устни. Неговата комерсиална марка е Vibease Smart Lipstick. Устройството се свързва посредством блутут със смарт телефона и то може да се управлява посредством него. Тогава вибраторът се трансформира във " виртуален сътрудник ". Той може да дава отговор на въпроси и да води сказка, съобщи Българска телеграфна агенция.

Секс играчката е с размер 10 сантиметра и може да се управлява с гласови команди. Един от общоприетите отговори е " Всичко, което пожелаеш, бейби ". Вибраторът може да се синхронизира и с еротични електронни книги и да трансформира интензивността на вибрациите съгласно това, което се случва в книгата. За задачата се предлага специфична апликация за събаряне на сходни четива.

Вибраторът може да се управлява отдалечено и от сътрудник от плът и кръв, живеещ в различен град или страна. Устройството коства 59 $ и първите доставки ще могат да бъдат осъществени през месец декември тази година.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР