Американска експертна група гласува да се препоръча спешно одобрение на

...
Американска експертна група гласува да се препоръча спешно одобрение на
Коментари Харесай

Остана още една крачка до одобрението на ваксината на Moderna срещу коронавируса

Американска експертна група гласоподава да се предложи незабавно утвърждение на имунизацията против ковид на Moderna, което ще разреши доставка на шест милиона дози, съобщи Агенция Франс Прес.
Сега се чака Агенцията по храните и медикаментите (FDA) неотложно да издаде позволение за незабавна приложимост на мидекамента, което ще направи имунизацията на Moderna втората, утвърдена за всеобщо приложение в Съединени американски щати.
 Вече е реалност - първата страна в света, която може да принуди жителите си да се имунизират против ковид Вече е реалност - първата страна в света, която може да принуди жителите си да се имунизират против ковид
Върховният съд на Бразилия позволи на страната да " принуди непряко " популацията да се имунизира против новия ковид, в случай че бъдат при...
Както е добре известно, първата утвърдена ваксина е тази на Pfizer/BioNTech. Процедурата по утвърждение включва оценка от панел от самостоятелни специалисти, работещ към FDA, който изследва всички аспекти на новия артикул и дава рекомендация дали да бъде разрешен за потребление или не.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР