Американецът Тейлър Фриц и французинът Беноа Пер са първите полуфиналисти

...
Американецът Тейлър Фриц и французинът Беноа Пер са първите полуфиналисти
Коментари Харесай

Тейлър Фриц и Беноа Пер са първите полуфиналисти в Лион

Американецът Тейлър Фриц и французинът Беноа Пер са първите полуфиналисти на шампионата по тенис на клей в Лион. 21-годишният Фриц записа четвъртата си победа за година над състезател от топ 30, откакто надигра с 6:7(6), 6:3, 6:4 втория в главната скица Роберто Баутиста Агут от Испания.

Фриц водеше с 3:0 точки в тайбрека на първия сет, само че позволи да загуби преимуществото си и отстъпи. Във втория сет обаче Фриц направи ранен пробив за 2:0, който задържа и по този начин изравни резултата в мача.

В решителния трети сет американецът проби подаването на противника си в деветия гейм и в десетия на собствен сервис затвори мача.

What a great match from @benoitpaire!!! Victory over Denis Shapovalov 6-3 4-6 7-6. Semifinal tomorrow against Taylor Fritz #Allez (Eurosport) pic.twitter.com/iyEStedUrX
— Rena (@_irenka23_) May 23, 2019
В полуфиналите той ще играе с Беноа Пер, който завоюва с 6:3, 4:6, 7:6(4) против канадеца Денис Шаповалов. Третият в схемата на шампионата Шаповалов взе първите три точки в тайбрека на третия сет, само че по-късно позволи противникът му да завоюва 7 от идващите 8 разигравания, което бе задоволително за Пер за краен триумф.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР