Американец в продължение на три месеца се храни ежедневно с

...
Американец в продължение на три месеца се храни ежедневно с
Коментари Харесай

Американец отслабна след като яде три месеца храна от закусвалня за бързо хранене

Американец в продължение на три месеца се храни всекидневно с бърза храна от веригата заведения за хранене Chipotle и отслабна. Той описа самият той пред изданието Men's Health.

Тайлър Маринели от Паркланд, Флорида, разказал, че съумял да смъкна девет кг. Всеки ден той приемал храна осем часа в денонощието, а през останалите 16 гладувал. Така той се придържал до правилата на диетата - разпределял рациона си по правилото 40 % въглехидрати, 40 % белтъчини и 20 % мазнини за ден.

" Знаех, че в случай че хапвам единствено кокошка, ориз или боб, ще мога да ги включа в диетичния си проект и да продължа да смъквам тегло, получавайки от храната наслаждение, " споделя американецът. В дните на подготовка той използва 1800 килокалории дневно, а в останалите - 1200. Освен кокошка с ориз, той яде яйчен белтък, червен боб и кисело мляко.

Диетологът Сюзън Беркман означи, че диетата на Маринели не би трябвало да се назовава уравновесена, защото в нея не влизат плодове и зеленчуци. " С времето могат да се следят и неприятни последици и недостиг на витамини и микроелементи, " означи тя.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР