Американец уби цялото си семейство след скандал, че е изпратил

...
Американец уби цялото си семейство след скандал, че е изпратил
Коментари Харесай

Води ли страстта към интернет до болестно състояние?

Американец умъртви цялото си семейство след скандал, че е изпратил 200 хиляди $ на българка. Грант Амато откраднал парите от околните му. Тя работила в уебсайт с порно камери. Наскоро прокуратурата даде на NOVA записи от полицейски разпити и други документи, които разкриват цялата истина към жестоката фамилна драма.

„ Аз приказвах с това момиче онлайн. Малко е срамно... тя е модел в уебсайт с камери и живее в България ", описа той.

От документите стана ясно, че това момиче се споделя Силвия и работи в порно уебсайт, където модели пред камери извършват желанията на тези, които заплащат.

Пред проверяващите Грант Амато разказал, че родителите му научили за кражбата и му и го изпратили в клиника за секс и онлайн зависимости, а по-късно му забранили да поддържа връзка с българката.
В писмо до другари от уеб страницата с порно камерите той написа, че не може да действа обикновено без нея. Въпреки възбраната Амато траял да поддържа връзка скрито с българката. Това провокирал скандал с татко му, който съгласно прокуратурата приключил с тройното ликвидиране. Пред следователите Амато отказал да признае, че е отговорен.

В студиото на „ Събуди се " тематиката с пристрастяването към порно уеб сайтове разясниха и началникът на бранш „ Компютърни закононарушения " в Министерство на вътрешните работи Явор Колев и специалистът от офиса на СЗО България - доцент доктор Михаил Околийски.

„ От юни предходната година компулсивното полово разстройство е заболяване. Когато един човек повече от 6 месеца не може да овладее импулсите си да посещава сходни уеб сайтове, тогава това се трансформира в проблем ", съобщи доцент доктор Михаил Околийски.

Явор Колев разясни, че с навлизането на технологиите сходен вид закононарушения се усилват. „ Всеки от нас има достъп до интернет. Престъпниците употребяват обществените мрежи и новите технологии, с цел да извършат закононарушения. Сексуалните закононарушения в интернет бележат голям растеж. Млади дами търсят контакти с мъже, след което ги принуждават да правят полови дейности пред камера и с тези записи ги изнудват ", сподели още той.

В ефира на NOVA Явор Колев разкри коя е най-новата кибер машинация. „ Хората получават писма, в които пиши, че компютърът им е станал обект на хакерска офанзива и са ги записвали, до момента в който гледат порно. За да не бъде качен в интернет материалът, потребителят би трябвало да заплати пари ", сподели той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР