Америка и Европа активно дискредитират Ердоган в медиите, пише Sabah.

...
Америка и Европа активно дискредитират Ердоган в медиите, пише Sabah.
Коментари Харесай

Сабах: САЩ и ЕС клеветят Ердоган, за да насърчават прозападната опозиция в Турция

Америка и Европа интензивно дискредитират Ердоган в медиите, написа Sabah. Провокация с кукла проведоха и в Швеция и даже оповестиха конкурс за най-остроумна засегнатост към турския водач. Всичко поради идните президентски избори, на които Съединени американски щати и Европейски Съюз ще застанат на страната на прозападната съпротива.

Във всички изследвания, извършени преди изборите през 2023 година в Турция, равнището на поддръжка за Ердоган се повишава. Междувременно западният свят, чиито очаквания за събаряне на турския водач избледняват, още веднъж е нападнат от всички страни.

На Запад назовават ​​изборите в Турция " най-важните през 2023 година “ и намерено поддържат опозицията. Надбягвайки се между тях, те нарушават всички полезности на Турция. Приемат с отворени прегръдки терористичната организация Кюрдска работническа партия

Защо Западът се насочва толкоз доста към Реджеп Тайип Ердоган?

Западните медии наблюдават от близко събитията в Турция. Те обаче подценяват правилото на безпристрастност в своите изявления и намерено разгласяват оскърбителен публикации против президента Ердоган. Враждебността към Турция се завърна в американските и европейските медии. Като вземат участие в интервенции за създаване на мнение против Ердоган, западните медии се пробват да изведат шестпартийната опозиционна коалиция на напред във времето със заглавия от рода на " Опозицията би трябвало да завоюва в Турция “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР