Америка де Кали спечели с 4-1 срещу Атлетико Насионал в

...
Америка де Кали спечели с 4-1 срещу Атлетико Насионал в
Коментари Харесай

Полицайка превзе сърцата на феновете, искат да бъдат арестувани

Америка де Кали завоюва с 4-1 против Атлетико Насионал в 14 кръг на Първа колумбийска лига в мач, който направи полицайката Алекса Нарваес известна по целия свят. 

Бариос означи дубъл през първото полувреме, а домакините влязоха в кабините с два гола преднина. Ангуло понижи разликата в 78-ата минута, само че Ибарбо в 88-ата минута и дузпата на Кардона в четвъртата минута на добавеното време донесоха гол на втория колумбийски тим. 

Алекса Нарваес, оповестена фенка на Америка де Кали, разгласява видео в обществените мрежи, с което се прочу при последния триумф на обичания тим. Кадрите събраха милиони гледания, близо 200 000 лайкове и хиляди мнения, фотосите й в Instagram, събират рекордни лайкове. 

Видеото също събра десетки хиляди споделяния. " Отивам на мачовете единствено, с цел да я видя ", " Следващия път ще вляза на терена и ще видя какво става ", " Ще се преместя в Колумбия " или " Мисля, че би трябвало да бъда задържан ", бяха единствено част от мненията на потребителите на мрежата, видяха DigiSport и " Фокус ". 

Жестът на полицайката да отпразнува попадението не е напълно нормален, като се има поради, че органите на реда нормално даже не са с лице към терена, а към трибуните, с цел да предотвратят евентуално рисково събитие измежду тифозите.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.

фрагменти: Instagram
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР