Americans for Prosperity Action, либертарианска консервативна политическа политическа мрежа, основана

...
Americans for Prosperity Action, либертарианска консервативна политическа политическа мрежа, основана
Коментари Харесай

Мрежа, основана от братята Кох, подкрепя Ники Хейли за президент

Americans for Prosperity Action, либертарианска консервативна политическа политическа мрежа, учредена от милиардерите братя Кох, поддържа президентската акция на Ники Хейли във вторник. Подкрепата на групата обезпечава приток на запаси и поддръжка за Хейли, защото тя се стреми да се утвърди като явен противник на някогашния президент Доналд Тръмп.

AFP сподели, че поддръжката ще включва „ рекламна акция за доста милиони долари, започваща тази седмица във всички ранни щати и няколко щата от Супер вторник, призоваваща американците да се обединят зад позитивната визия на Хейли, с цел да извърнат страницата на днешната счупена политика и да реалокират нашата страната напред ", съгласно известие за новините.

Първата му реклама в поддръжка на Хейли по цифрови и телевизионни канали във вторник популяризира някогашния губернатор на Южна Каролина като фискален реакционер, „ който ще поеме безразсъдни разноски и от двете страни " и споделя че „ Тръмп и [президентът Джо] Байдън имаха своя късмет. Те не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР