AMD обяви удължаването на жизнения цикъл на процесорите EPYC Milan.

...
AMD обяви удължаването на жизнения цикъл на процесорите EPYC Milan.
Коментари Харесай

AMD удължава жизнения цикъл на процесорите EPYC Milan до 2026 г

AMD разгласи удължаването на виталния цикъл на процесорите EPYC Milan. Тези артикули, които дебютираха при започване на 2021 година, ще бъдат налични за поръчка най-малко до 2026 година, съгласно новия график. В същото време, чиповете последователно отстъпват място на по-новите AMD EPYC 7004 (Genoa).

Процесорите EPYC Milan имат до 64 ядра и носят в себе си до 256 MB кеш-памет. Осигуряват поддръжка на 128 PCIe 4.0 линии и осем канална памет DDR4-3200.

AMD отбелязва, че с бързото развиване на AI, машинно образование и HPC платформите в избрани области, има потребност от рентабилни и потвърдени съществени решения от междинен клас. Именно към тези клиенти са ориентирани и продуктите EPYC Milan. Твърди се, че обезпечават най-хубавия баланс сред цена, качество, продуктивност, енергийна успеваемост и сигурност. Чиповете могат да се употребяват от другите предприятия, снабдители на облачни услуги, държавни и финансови услуги.

Същевременно, AMD публично показа шест нови модела EPYC Milan, за чиято подготовка беше обявено в средата на септември тази година. Припомняме, че това са процесори с брой на ядрата от 8 до 56 и TDP от 120 до 240 W. Цената на новите артикули варира от $348 до $3139.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР