Амбицията е на 6 март, когато подадем оставката, да имаме

...
Амбицията е на 6 март, когато подадем оставката, да имаме
Коментари Харесай

Някои от министрите се уморили, обяви Денков

„ Амбицията е на 6 март, когато подадем оставката, да имаме нов кабинет, който незабавно да бъде импортиран за разглеждане от Народното събрание ". Това съобщи пред публицисти във Варна министър председателят Николай Денков по отношение на ротацията на министри.

„ Това е седмият кабинет, в който вземам участие. Знам, че постоянно има няколко месеца, които са нужни на един министър, с цел да влезе в работата и да усвои по какъв начин да работи с администрацията. Всяка промяна, изключително за по-кратки интервали, е много рискова, в случай че няма подготвен човек, който да поеме задачата. Някои от министрите фактически се умориха от непрекъснатите нападки. Проф. Христо Хинков сподели, че не желае да продължи ", сподели още Денков.

На въпрос било ли е избързано с избора на конституционни съдии, министър председателят уточни: „ Имаме закъснение с две години за избор на конституционни съдии, тъй че не виждам да е преждевременно. Трябва оптимално бързо да продължим и със идващите регулатори “.  

По думите му това са КЗП, Комисия за защита на конкуренцията, Висш съдебен съвет и други

По мотив украинските бежанци, Денков сподели, че просветителната ни система се оправя с провокациите. „ Работим оптимално да подсигурим стратегиите за интеграция. Който желае да се интегрира тук, ще би трябвало да мине през българската просветителна система “, добави той.  

Николай Денков участва на откриването на новия Център за оцеляване на море във Варна. Той поздрави управлението на учебното заведение, че наред с образованието на курсантите, поставя доста старания и за подготовката на цивилни фрагменти за морския бизнес и стопанската система.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР