Амбицирани сме да организираме най-доброто участие на страната ни, категоричен

...
Амбицирани сме да организираме най-доброто участие на страната ни, категоричен
Коментари Харесай

ИАНМСП ще организира националното участие на WORLD EXPO 2025 в Осака

Амбицирани сме да организираме най-хубавото присъединяване на страната ни, безапелационен е изпълнителният шеф на Агенцията за поощряване на МСП Бойко Таков

Като обичаен и водещ уредник на присъединяване на родни компании на най-големите международни търговски изложби, с решение на Министерски съвет на Р България Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП) към Министерство на нововъведенията и растежа ще провежда българското присъединяване на World ЕХРО 2025, което ще се организира в Осака, Япония.

Събитието, което ще се организира сред 13 април и 13 октомври 2025 година, е един от най-важните международни конгреси, а съществена тематика ще бъде „ Проектиране на бъдещо общество за нашия живот “.  Специални панели в рамките му ще обиден значимите тематики за имунизациите, метода на живот, неговото предпазване, както и дълголетието.

В тази връзка изпълнителният шеф на ИАНМСП Бойко Таков се срещна с Н. Пр. Хироши Нарахира, ексклузивен и пълномощен дипломат на Япония в България, с който организираха потребен диалог по отношение на бизнес климата, положението на дребния и междинен бизнес у нас, предпочитаните браншове за комерсиално коопериране сред предприятия от България и Япония, както и акцентите на идния през 2025 година конгрес.

Г-н Таков увери Н. Пр. Нарахира, че дейностите по организацията на присъединяване на страната ни вървят по проект, като сега се работи по сформирането на междуведомствена група с представители на ИАНМСП, Министерство на нововъведенията и растежа, Министерство на туризма, Министерство на стопанската система и промишлеността, Министерство на културата, както и на Българската организация за вложения.

„ Наред с обществения бранш, сме поканили и бизнеса да се включи в организацията на националното ни показване в Осака – желаеме точно неговите представители на вземат интензивно присъединяване, с цел да покажем най-хубавото от България и българската стопанска система – посредством една изцяло транспарантна подготовка “, разяснява господин Таков.

Той осведоми, че ИАНМСП ще провежда българския павилион в Осака вследствие на решение на Министерски съвет, а Агенцията си слага високата цел да провежда най-хубавото национално присъединяване до в този момент.

„ Опитът на Агенцията в организацията на национални участия в международни търговски изложби е в действителност огромен. Традиционно работим по щандовете на страната в най-големите конгреси по цялото земно кълбо – за всички браншове на стопанската система, като през годините сме помогнали на стотици производители да развият своя бизнес и да усилят износа на страната. Този опит и всички познания, насъбрани през годините, както и експертния капацитет, с който разполагаме, ни дават увереността, че ще създадем едно в действителност сполучливо и запаметяващо се присъединяване на България в World EXPO 2025 “, добави Таков.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР