Амбициозни планове за бъдещето на Адриан Антонов, който причини тежката

...
Амбициозни планове за бъдещето на Адриан Антонов, който причини тежката
Коментари Харесай

Адриан расте с болка от смъртта на майка си

Амбициозни проекти за бъдещето на Адриан Антонов, който аргументи тежката злополука на бул. “Сливница ”, е имала майка му, която умряла преди години от рак на матката. В момента младежът живее с татко си Марио и втората му брачна половинка Таня.

Жената записала сина си на цигулка, както и на немски език, тъй като желала да продължи да учи в немската гимназия. Близки на фамилията споделят, че тя била диагностицирана с рак, което преобърнало живота на семейството. Впуснала се в дългогодишна борба с заболяването. Пиела хапчета, ежеседмично ходела и в болница. Това траяло седем години, само че най-после умряла.

“Момчето остана без нея на 7-8 години - споделя пред “24 часа - 168 истории ” вуйна му Рени Миланова. - Започна да получава пенсия като сирак без един родител. Болката ни тогава беше огромна. Страдахме доста. Марио (бащата на Адриан - бел. ред.) също не беше на себе си, само че се зарече, че ще отгледа детето и ще го възпита като добър човек. Малкият израсна с болката от загубата на майка си. Все отново беше на възраст, на която я познаваше добре, привърза се и осъзнаваше какво се случва. Често говореше за нея след погребението. Споделяше, че му липсва. Той не е като другите младежи на годините му. Наложи се да порасне доста по-рано, тъй като се сблъска с тежки моменти. Сякаш таман се възвърне от тази покруса с най-близкия му човек и я претърпя, а в този момент го връхлетя друго. Боли ни за него, само че и за умрелите деца. Адриан не е човек, който би навредил някому целеустремено, тъй като знае какво е същинска болежка. Той е чистосърдечно и изстрадало дете. ”

Лелята добавя, че Антонов е израснал в “Божия черква в България ” и е учтив по християнски. Общността там го приела като собствен и го подкрепяла безусловно. Той оставил усещане у пастора и останалите членове като добър и учтив. Рецитирал елементи от Библията и помагал с физическата работа. Свирел и на китара.

“Музиката е в кръвта му - споделя братовчед му Марио. - От дребен се занимаваше с това. Искаше да продължи и професионално. Със сигурност щеше да успее, тъй като е доста музикален. За разлика от другите деца, които неведнъж извършват волята на родителите си, Адриан самичък прояви предпочитание. Откри, че китарата го влече повече от цигулката. ”

В същото време, до момента в който младежът настойчиво мълчи в ареста, околните на починалите Ани и Явор желаят най-тежката присъда за него. Според тях арестуваният е бил разсеян, а това, че е млад водач, по никакъв метод не го оправдава. Вече няколко дни поред се организира и митинг на кръстовището на бул. “Сливница ” и улица “Русе ” в София. Хората се събират с искане за правдивост и за смяна след следващата злополука, лишила два човешки живота. Желаят незабавни ограничения против войната на пътя, с цел да няма други произшествия.

Според прокуратурата Адриан е трябвало да понижи, приближавайки пешеходна пътека, само че не го е направил. Експертиза сочи, че е карал с двойно над разрешените 50 км/ч. Адвокатът му Димитър Марковски споделя, че младежът се е прибирал към дома си и е бързал да остави приятелката си. Според бранителя на мястото имало и друга кола, която може да е попречила на водача да види, че има пешеходци. До момента направената експертиза е изследвала каква е видимостта на клиента му, само че не и каква е била тази на пресичащите в региона.

Пред магистратите Антонов беше сбит: “Искам да изкажа съболезнования на двете фамилии. Искам да кажа, че скърбя ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР